28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO GALERIJA: Uhićenje u Krapinskom! Muškarac se zatvorio u objekt, policija ga uhvatila!

1 min read
Nakon što je 41-godišnjak skočio s prozora na klima uređaj, potom na nadstrešnicu ulaznih vrata stambenog objekta, smanjio mu se mogući radijus bijega.

Nakon što je 41-godišnjak skočio s prozora na klima uređaj, potom na nadstrešnicu ulaznih vrata stambenog objekta, smanjio mu se mogući radijus bijega. Zapalio je cigaretu, nadvikivao se s policijom, a potom su interventni policajci, u najpovoljnijem trenutku 41-godišnjaka i uhitili. Odvežen je vozilom Hitne pomoći, u Krapinskom naselju traje očevid, ali je cijela situacija sada završena. U 18:07 41-godišnjak bio je pod kontrolom policije.

Kako je do svega došlo? Kako je došlo do toga da policija osigurava područje i stanari Krapinskog naselja ne mogu u ulicu ni van iz nje? Policija je radi njihove sigurnosti zapriječila prolaz, a sve je počelo naoko bezazleno.

Neslužbeno, 41-godišnji hrvatski dražvljanin počinio je prekršaj, iako će o kvalifikacijama djela biti govora kasnije, da bi kod postupanja policije počelo njegovo opiranje. Ubrzo je pobjegao u stambeni objekt i zatvorio se. Na ulicu je počeo bacati namještaj, stvari nabacao i na ulazna vrata, a kako bi spriječio dolazak policije. Kako policija mora uzeti sve mogućnosti u obzir, osiguravali su područje.

Kako je vidljivo na fotografijama, muškarac je na nadstrešnici stajao s izvjesnim predmetom u ruci, a imao je i krvave tragove po tijelu.

Očevid traje…

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments