21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Droga u Osijeku: Uhićeni 18-godišnjakinja i 18-godišnjak! Zajedno ‘dilali speed’?

1 min read
Sumnja se da je 18-godišnjak zajedno s 18-godišnjakinjom nabavio i posjedovao drogu amfentamin speed namijenjenu za daljnju nelegalnu prodaju.

U subotu, 25. rujna, temeljem naloga suda, policijski službenici obavili su pretragu stana u Osijeku, kojim se koristi 18-godišnja hrvatska državljanka – javlja danas PU OBŽ i nastavlja…

Pretragom su pronašli i oduzeli 275 grama amfetamin  speeda, 11 grama marihuana, 7 grama psilocibinske gljive, 22 sjemenke indijske konoplje te mobitel i preciznu vagu.

Zbog sumnje da je počinila kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga, 18-godišnjakinja je uhićena.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjakinja tijekom mjeseca kolovoza i rujna prodala marihuanu i amfentamin speed punoljetnim hrvatskim državljanima. 

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je uhićen. 

Sumnja se da je 18-godišnjak zajedno s 18-godišnjakinjom nabavio i posjedovao drogu amfentamin speed namijenjenu za daljnju nelegalnu prodaju.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja 18-godišnjakinja i 18-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku.

Protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments