16. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Mijenjam 30 minuta za 20.000 trbušnjaka! Prvi takav uređaj stigao u Hrvatsku! U Osijek!

3 min read
- Vi bi odjednom 60.000 trbušnjaka? - nasmijala se ponovno vlasnica centra Laura Paulik, a na suludi upit da u ugodnom ambijentu 'odrijemamo' sat, dva :)

U Hrvatskoj ih nema više nego jedan! Ovo je jedini takav uređaj koji je došao u našu zemlju! I to u Osijek! U Infinitum centar Laure Paulik! A rečeno jednostavnim rječnikom za nas laike, uređaj u svega 10 tretmana, trajanja od 30 minuta, zamjenjuje tromjesečnu muku s trbušnjacima. Pa ipak, nije namjera ostaviti Vas bez imalo aktivnosti i predati ‘na milost i nemilost hladnjaku’, već uređaj apsolutno ubrzava i motivira korisnika, dočim je u uvjetima manjka vremena i užurbanosti života istinski spas. Mijenjam trbušnjake za pola sata utjecaja 150 Hz. Zašto naglašavamo ‘herce’. Jer, ovdje je riječ o osnaženom uređaju, a koji je značajno iznad 40 Hz ranijih verzija, kakvih ima i u drugim centrima.

– Ha-ha. Daleko je više od toga ovaj novi uređaj. Iako ću se složiti s Vama oko 10 tretmana po 30 minuta. Kada kažem puno više od toga, uređaj ubrzava cirkulaciju, potiče učvršćivanje kože, jača mišiće zdjeličnog dna, što može biti oslabljeno kod žena iz brojnih razloga – nasmijala se, a potom nas ‘prosvijetlila’ Laura Paulik.

* Žena? – ponovili smo zadnju informaciju…

– Muškarci ga potpuno jednako koriste. Ima primjera kod naših kolega u inozemstvu gdje se savršeno dobro vidi učinak iz 10 tretmana. Čovjek je praktički od masnih naslaga na trbuhu došao do mišićnih kontura. Napokon, muškarci itekako danas brinu o svom izgledu i zdravlju – nastavila je Laura.

* Mogu li ja leći, ili netko, na sat i pol, dva…, da pojača odmah? – nije da imam problem, ali pitao sam odvažno, jer kilograma se svi brzo žele riješiti…

– Vi bi odjednom 60.000 trbušnjaka? – nasmijala se ponovno vlasnica centra Laura Paulik, a u razgovor ubacila gospođa koja se taman ustala s ležaja…

– Mladiću… – počela je, a što je bio kompliment, da se razumijemo…

– Kontrakcije se itekako osjete. Točno znate da uređaj radi vrlo snažno za Vas. A ipak na kraju ne osjećam umor i odmah mogu dalje na posao – zaključila je korisnica.

(tekst se nastavlja nakon galerije)

Infinitum Wellness & Fitness centar ‘osnažen je’, dakle, za uređaj baziran na revolucionarnoj HIFEM (High Intensity Focus Electro Magnetic) tehnologiji, a s integriranom radiofrekvencijom. Fokusirano elektromagnetsko polje visokog intenziteta u samo 30 minuta (koliko i traje tretman) odradi 20.000 mišičnih kontrakcija, što nije moguće postići klasičnim treningom .U isto vrijeme radiofrekvencija dodatno ubrzava cirkulaciju te potiče učvršćivanje kože. Uređaj jača mišiće zdjeličnog dna, koji su često oslabljeni kod žena zbog raznih stanja (multiplih poroda, raznih terapijskih procedura, hormona…) Razlika između klasične Tesle, koju možete naći drugdje, i ove, jest što je ovo, rekosmo, uređaj od 150 Hz, a uz integriranu radiofrekvenciju, dočim klasični EM Sculptone u tehnologiji, sada već ipak, kažu stručnjaci, ‘kasni’.

(tekst se nastavlja nakon galerije)

Razumije se, Tesla nije jedina ponuda Infinituma. Pretrčali smo onaj dio s utezima u prizemlju objekta u Kirovoj ulici u Osijeku (J. Reihla-Kira 2c) i uputili se u okrilje niže etaže. Uz spomenuto ‘old fashion’ vježbanje, u Infinitumu imaju više uređaja za oblikovanje tijela i povećanje mišićne mase, svakako stručni nadzor, a nude i razne vrste treninga, tretmane za mršavljenje s najmodernijom opremom, usluge manikure i pedikure. Za sve dodatne informacije i narudžbe možete im se javiti na kontakt telefon 0991949210.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments