5. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Stiže 80-tak Renaultovih i Dacijinih dizelskih ‘dvogodišnjaka’! Posljednji puta razgrabljeno!

2 min read
Neslužbeno, cijene bi mogle biti, ovisno o kojem modelu govorimo, od 82.000 do 105.000 kuna, dočim bi jedino Traffic stajao od oko 145.000 nadalje.

Posljednji puta vozila su, ovakvog kontigenta, rasprodana u svega nekoliko tjedana. A što je, u uvjetima kupovine proizvoda za razdoblje od više godina, rekordna brzina. Sve što je tada ušlo na parkiralište Fornixa u Osijeku, rekordno brzo je prodano, razgrabljeno. A sada, dok ovo pišemo, sprema se jednako sjajna prilika. Fornixov lager u Osijeku primit će 80-tak dvogodišnjaka, automobila ’19. godište. Automobili su već počeli stizati i valja Vam čekati samo trenutak kada kažemo – parkirani su i čekaju!

Jednom o godini Fornix u Osijeku nabavi i ponudi provjerene rabljene automobile, uz jamstvo od dvije godine, odnosno 100.000 kilometara, a za sva vozila kupljena putem njihovog Renault financiranja.

Kontigent koji dolazi za nekoliko dana na parkiralište Fornixa imat će Renault i Dacia marke vozila, a među kojima će biti njihovi najprodavaniji i najpouzdaniji modeli, štoviše – točno oni koje je nacija već poslovično svrstala visoko na ljestvicu najprodavanijih modela u državi, među kojima je hit bio Duster. Dakle, dolaze Renault Clio, Renault Clio Grandtour, Renault Megane, Renault Captur, Renault Traffic, ali putnički, sa 8 plus jednim sjedalom. A dolazi i posljednji ‘kralj’ među najprodavanijima – terenac Dacia Duster. Svi do jednog bit će dizelskih motora, što ih posebno čini privlačnim kupcima. Jer, da se ne lažemo, što god tko predviđao o dizelima, nacija im je odana već desetljećima.

Bit će to sve redom automobili ’19. godište, a s oko 60.000 prijeđenih kilometara, što je za ‘dizlaše’ praktički ‘probna vožnja’.

Neslužbeno, cijene bi mogle biti, ovisno o kojem modelu govorimo, od 82.000 do 105.000 kuna, dočim bi jedino Traffic stajao od oko 145.000 nadalje.

– Točno se sjećamo kako je bilo zadnji puta. Kupci su, razumije se, prvih nekoliko dana tražili najbolju cijenu, da bi naposljetku prodani bili svi. Jer, ono što mi zaista stručno činimo za kupce, je procjena odnosa cijene i svih drugih parametara koje spominjete. Tako će biti i ovaj puta. Mi vozila dobro pregledamo, provjerimo… o čemu svjedoči i jamstvo koje dajemo, a naposljetku, sukladno snazi motora, modelu, broju prijeđenih kilometara…, određujemo najbolju cijenu s kojom su svi zadovoljni – počeo je Vladimir Krtić, a ispred prodaje Fornixa, zaključujući…

– Da, naradimo se itekako tih dana, ali mi smo tu upravo zbog toga, zbog kupaca, automobila, a onda, kada krene ‘moving’ za koji dan, ni najmanje nije teško sa svakim zainteresiranim posjetiteljem proći kroz sve detalje željenog automobila – zaključio je Krtić.

Da pojednostavimo… Traffic primjerice stoji, ovisno o opremi i snazi motora, prosječno oko 230-240 tisuća kuna. U Fornix dolaze dvogodišnjaci po cijeni od 145.000 kuna. Za odluku Vam ne treba digitron…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments