18. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sinoć u Osijeku otvoren Axmann! Na otvorenju puna terasa bivših nogometaša!

1 min read
Nekad je ondje bila kavana IPK-a, ispijale se kavice jutrom i većim dijelom dana, a danas se tradicija vraća, u moderniziranom obliku, kao i s večernjom zabavom.

Centar grada ima novi pub! Axmann! Ponio je prezime vrhunskog i svjetski poznatog osječkog arhitekta, ali će prije svega obogatiti pivsku i inu ponudu u samom središtu Osijeka. Lokacija je također legendarna! Brojni će se sjetiti kako su upravo ovdje ispijali jutarnje kavice…

Nekad je ondje bila kavana IPK-a, ispijale se kavice jutrom i većim dijelom dana, a danas se tradicija vraća, u moderniziranom obliku, kao i s večernjom zabavom. Na ulazu u Šamačku ulicu, nedaleko kina Europa, točno preko puta ‘špica i kokica’ sinoć je otvoren Pub Axmann. Prošli smo sinoć terasom i vidjeli nemali broj bivši nogometaša, od Ive Smoje, Gorana Ljubojevića…, pojavio se ondje i chef Tomica Đukić, poznati osječki bankar Ante Brnić…, živo i veselo društvo za ‘udaranje temelja’ novom osječkom pubu.

– Imamo sjajna piva na točioniku, dobru ‘vibru’, vrhunsku uslugu… Brojni su večeras poželjeli Grif… Možemo se hvaliti s brojnim sadržajima, ali je najbolje da to sugrađanke i sugrađani provjere sami sljedećih dana – kazao nam je zakratko sinoć na terasi Mario Veraja, jedan od dvojice suvlasnika, uz Dinka Mandurića.

Interijer je industrijski dizajn. Prostrano je. Atmosfera ugodna. Nema sumnje kako će ovo biti i jest sjajan pub, posebno terasa dok su topli dani.

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments