2. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Puni se parking Fornixa! Počele rezervacije, a akcija još formalno nije krenula!

2 min read
...ono što nije bilo nikakvo iznenađenje, a nakon što su brojni među Vama pročitali najavu rasprodaje na našem portalu, pojedina vozila već imaju papirnu oznaku - Rezervirano.

Imali smo priliku među prvima vidjeti dio kontigenta dizelskih ‘dvogodišnjaka’ Renaulta i Dacije, a čija će prodaja formalno početi za koji dan u osječkom Fornixu. I ono što nije bilo nikakvo iznenađenje, a nakon što su brojni među Vama pročitali najavu rasprodaje Fornixovih vozila, a u tekstu na našem portalu, pojedina vozila već imaju papirnu oznaku – Rezervirano. Kako je to već moguće?

– Čim su pročitali tekst, a i priča se u Osijeku… Znate kako je, velik smo, ali za sjajne stvari i odlične vijesti – malen grad. Brzo se pročulo. No, vozila stalno dolaze, sva su u vrhunskom stanju, bez velikih razlika u broju prijeđenih kilometara i cijeni, stoga kupce rezervacije ne moraju plašiti. Neka i drugi krenu prema nama, pogledaju… A kada akcija formalno krene, tada će biti realizirana prodaja. Trenutak do tada brojimo ‘u minutama’ – kazao je nam je iz prodaje Fornixa Vladimir Krtić.

Inače, posljednji puta vozila su, ovakvog kontigenta, rasprodana u svega nekoliko tjedana. Sve što je tada ušlo na parkiralište Fornixa u Osijeku, rekordno brzo je prodano, razgrabljeno. Fornixov lager u Osijeku prima upravo 80-tak ‘dvogodišnjaka’, automobila ’19. godište. Provjereni su, prodaju se uz jamstvo od dvije godine, odnosno 100.000 kilometara, a za sva vozila kupljena putem njihovog Renault financiranja. U pitanju su vozila Renault i Dacia, modeli Duster, Clio, Clio Grandtour, Megane, Captur, putnički Traffic. Sve su ‘dizlaši’, na oko 60.000 prijeđenih kilometara, što je za njih praktički ‘probna vožnja’. Cijene ovisno o modelu, idu od 82.000 do 105.000 kuna, samo Traffic od 145.000.

Rekli bi smo Vam – čekajte da Vam javimo… Ali rezervacije su već krenule…

Foto: OsijekExpress.com

Facebook Comments