19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slučaj ‘izbodene žene’ u Slavoniji: Uhićen 34-godišnjak! Muž napao ženu pred djecom!?

1 min read
- U ponedjeljak 4. listopada 2021. iza 19 sati, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama od oštrog predmeta i ona je prevezena u bolnicu u Pakracu radi pružanja liječničke pomoći - javili su jutros iz požeške policije.

Kriminalističko istraživanje u tijeku, naslovili su iz PU PSŽ priopćenje jutros i odmah dometnuli – Uhićen je 34-godišnji muškarac. Nastavak je to i nova vijest, a nastavno na jučerašnji slučaj pronađene žene s ozljedama nanešenim oštrim predmetom. Naime, neslužbene su informacije kako je muž izbo ženu pred djecom, a koja su u dobi od 8 i 10 godina. Žena je operirana, on uhićen. Žena se oporavlja…

– U ponedjeljak 4. listopada 2021. iza 19 sati, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave požeško-slavonske zaprimio je dojavu da je u Lipiku u Školskoj ulici u stanu pronađena 33-godišnjakinja s ozljedama od oštrog predmeta i ona je prevezena u bolnicu u Pakracu radi pružanja liječničke pomoći – javili su jutros iz požeške policije.

Inače, OKC PU požeško-slavonske javio je u ponedjeljak navečer, nešto iza 19 sati kako je policija zaprimila dojavu o slučaju u Lipiku, a gdje je u obiteljskoj kući pronađena žena s ozljedama nanesenim, vjeruje se, oštrim predmetom. Prevezena je u bolnicu u Pakracu, a policija radi na rasvijetljivanju slučaja, saznalo je sinoć, uz dodatak kako težina ozljeda nije poznata, kao ni što se dogodilo, ali su mediji špekulirali kako se radi o ubodnim ranama.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments