Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Zapošljavaju Metro, Mango, Karat…

3 min read
Za dodatne poslove iz Osječko - baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Metro zapošljava na pozicijama: voditelj smjene (m/ž), voditelj odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), zamjenik voditelja odjela delikatesa i duboko smrznute hrane (m/ž), voditelj odjela mesa i suhomesnatih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 14.10. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava agenta u timu za prodajne aktivnosti (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.10. Potrebna je srednja stručna sprema, motiviranost, poznavanje rada na računalu te je poželjno radno iskustvo. Prijavite se.

Mango Moda d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćnik u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Lokacija rada je Osijek – Portanova, a prijave se zaprimaju do 13.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, odgovornost, marljivost, pozitivan pristup radu te fleksibilnost u radu. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u poslovnici (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.10. Potrebno je iskustvo rada s ljudima, želja za učenjem i napredovanjem na području rada s kripto valutama, dobre komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Karat d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada su Piškorevci, a prijave su otvorene do 31.10. Radno iskustvo i stupanj obrazovanja nisu uvjeti. Provjerite detalje ovdje.

Venatio d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Našicama. Prijave se zaprimaju do 15.10. Poželjno znanje iz područja lova ili ribolova, ali nije uvjet. Posao obuhvaća rad u trgovini i po potrebi u skladištu. Više na linku.

R&K Trade j.d.o.o. traži agenta za prodaju nekretnina (m/ž). Mjesto rada je Višnjevac, a prijave su otvorene do 15.10. Posao obuhvaća posredovanje u prodaju nekretnina. Provjerite više putem linka.

Aura Beauty, obrt, zapošljava nail tehničara ili pedikera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijave su otvorene do 21.10. Posao podrazumijeva ugradnju umjetnih noktiju, gel nokti, trajni lak, manikura, estetska i medicinska pedikura. Potrebno je iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Presoflex gradnja d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 14.11. Posao podrazumijeva rukovođenje radovima na grailištima, organiziranje rada cjelokupnog gradilipta, kontroliranje sve tehničke dokumentacije, briga o kvaliteti građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Cogitus projekt d.o.o. zapošljava komercijalista – trgovačkog putnika (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva. Od kandidata se očekuju izražene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, sistematičnost i dobre organizacijske vještine, motiviranost, pozitivnost, upornost i samoinicijativnost. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments