Pon. lis 18th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki band Vinyl 33 potpisao sa Croatia Recordsom nakon ‘singla’ – Lijepa i lažljiva moja!

2 min read
Vinyl 33 trenutno snima svoj drugi singl, a koji će se pojaviti u javnosti do kraja ove godine. Čekamo ih, nije ostalo puno do prosinca. Vani je već hladno...

Nekadašnji članovi Letećeg odreda, Crnog petra, bandova Bluestrip, Crepes Suzette… okupljeni pod ‘pop-rock’ izričajem u novom osječkom sastavu Vinyl 33, potpisali su ugovor s Croatia Recordsom za snimanje albuma. Nije to ‘kruna rada’, već start zanimljive glazbene priče Ivana Milića na bas gitari, Marina Ćurkovića za mikrofonom, Dragana Stojkovića na bubnjevima, Krešimira Crnkovića na gitari i Domagoja Čošića na klavijaturama. O.K., vokal i klavijature pamtiti ćete po imenima, a ostale zapravo kao Ćilima, Dadu i Bibija.

– Album najavljujemo prvim singlom i videom pjesme Lijepa i lažljiva moja. Snimljenim je u Osijeku, a producent je bio Stjepan Rudinski Ruda. Spot je režirao Mario Šulina – govori nam Ivan Milić aka. Ćilim, a koji potpisuje tekst pjesme, kao i glazbu, uz Marina Ćurkovića, dočim aranžman ‘ide na dušu’ cijelog banda i producenta.

Sjajna je stvar i sjajan pogodak da je prateći vokal na spomenutom ‘singlu’ otpjevala sve poznatija osječka glazbenica Nera Mamić, a uz nju i Davor Solanović.

– Lijepa i lažljiva moja je emotivna ljubavna pjesma u kojoj će se mnogi prepoznati. Već u prvih tjedan-dva dana, a od izdavanja, pjesma i spot su vrlo praćeni i zapaženi na Youtube kanalu, a ‘vrtimo’ se i na radijskim i televizijskim postajama. Nema nam druge nego album napraviti kako se sada od nas i očekuje – nastavio je Ćilim.

Vinyl 33 trenutno snima svoj drugi singl, a koji će se pojaviti u javnosti do kraja ove godine. Čekamo ih, nije ostalo puno do prosinca. Vani je već hladno…

Foto: Vinyl 33 (ustupljena fotografija za objavu)

Facebook Comments