21. veljače 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

U Slavoniji! 76-godišnjak, zbog narušenih odnosa, pucao na 68-godišnjaka! Promašio!?

1 min read
Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer, oko 15 sati, intervenirali su povodom dojave o pucnjavi, u Ulici A. Cesarca, u Slavonskom Brodu. Dolaskom na mjesto događaja saznali su, da je 76-godišnjak ispalio hitac prema 68-godišnjaku, a koji pritom nije ozlijeđen – javlja priopćenjem PU BPŽ.

Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 76-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, došao u radni prostor 68-godišnjaka, zaprijetivši mu, te je iz vatrenog oružja koje nezakonito posjeduje ispalio hitac (68-godišnjak nije ozlijeđen). Daljnjim radom policijskih službenika, a Temeljem naloga Županijskog suda u Sl. Brodu, pretražen je dom i prostorije osumnjičenika, kojom prilikom je pronađeno više komada raznog streljiva, koje je isti nedozvoljeno posjedovao.

Policijski službenici su 76-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjena kaznena djela (čl. 110 u vezi čl. 34 Kaznenog zakona, čl. 215. i čl. 331. KZ-a), predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments