28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO: Vatrogasci objavili fotografije požarišta! Od krova nije ostalo ništa…

1 min read
Fotografije svjedoče o tome kako od stana nije ostalo puno, od krova ništa. Podsjećamo, 49-godišnji mupkarac je teško ozlijeđen.

Vatrogasna zajednica Belišća objavila je na Facebooku fotografije požarištau Belišću, a o kojem smo izvijestili nakon priopćenja policije, o požaru koji je zahvatio pokućstvo, stan…, nakon što je krenuo od isijavanja topline iz peći na kruta goriva. Fotografije svjedoče o tome kako od stana nije ostalo puno, od krova ništa. Podsjećamo, 49-godišnji mupkarac je teško ozlijeđen.

– …16. listopada oko 08.00  sati  Belišću je u stanu 49-godišnjeg hrvatskog državljana izbio požar. Do požara je došlo uslijed isijavanja topline iz peći na kruto gorivo. Požar se proširio na drveni namještaj i drvenu konstrukciju krova. U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće. U požaru je ozlijeđen 49-godišnjeg hrvatski državljanin koji je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede – zaključuje se u priopćenju policije.

Foto: Vatrogasna zajednica Belišće

Facebook Comments