19. lipnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radijska voditeljica Ivana Mišerić se prije zatvaranja Pješačkog mosta stigla ‘fotkati’!

1 min read
Voditeljica jutarnjeg programa na Otvorenom radiju prije 4 dana je, sukladno objavi na Instagramu, bila u Osijeku, a kod nas je neizostavni 'suvenir' ponijeti 'fotku' s Pješačkog mosta.

‘Zapljusnuli’ su njezinu objavu na Instagramu brojni pozitivni komentari, oduševljenje pojedinih pratiteljica i pratitelja činjenicom da je navratila do Osijeka, ali ponajprije komplimenti na račun njezine pojave, gdje je jedna pratiteljica doslovno prepričala kako su se ona i kćerka divile Ivaninom izgledu, čekajući da im se pogledi susretnu.

Od danas je Pješački most u Osijeku zbog obnove zatvoren, a prije nego se to dogodilo, na njemu se stigla fotografirati i jedna od najpoznatijih hrvatskih radijskih voditeljica, istinski ‘celebrity’ radijskog etera, ali i Instagrama i TV-a, Ivana Mišerić. Široj hrvatskoj javnosti, a koja možda toliko i ne sluša radio, ili je vjerna drugim radijskim postajama, Mišerić je postala poznata nastupom u TV ‘showu’ NoveTV Tvoje lice zvuči poznato.

Voditeljica jutarnjeg programa na Otvorenom radiju prije 4 dana je, sukladno objavi na Instagramu, bila u Osijeku, a kod nas je neizostavni ‘suvenir’ ponijeti ‘fotku’ s Pješačkog mosta. Učinile su to brojne poznate osobe i prije nje, od Uršule Tolj, televizijske voditeljice, Elle Dvornik, hrvatske influencerice…

– Izborila se s jaknom. Ali Osijek. Ohh yeah – napisala je uz objavu fotografije s mosta.

A što je radila Ivana Mišerić u Osijeku? Poveznica ima… Jedna od njih svakako je Katarina Baban, osječka glumica sa zagrebačkom adresom, također sudionica TLZP, ali i modna kreatorica, čije je kreacije kao model nosila i Ivana Mišerić, reklamirajući Lilith by Katarina Baban.

Foto: Instagram (screenshot)

Facebook Comments