Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonski prometni ‘šampioni’: Krivi smjer na A3! Vozio motor sa spuštenim nogarom! Plus…

2 min read
U Vinkovcima je, također u nedjelju, 17. listopada, oko 13,50 sati u Ulici J. Kozarca, 41-godišnjak s područja Općine Drenje, upravljajući osobnim vozilom neopreznom vožnjom unatrag udario u tijelo pješaka, 71-godišnjaka iz Vinkovaca...
promet policija

Izdvojili smo četiri upozoravajuće situacije sa slavonskih prometnica ovog vikenda, a koje su sastavnice priopćenja policijskih uprava VSŽ, BPŽ, VPŽ i PSŽ…

Jučer, 17. listopada, oko 15 sati na kolniku državne ceste D53 u blizini Gornjeg Slatinika, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Do prometne nesreće je došlo na način što se 31-godišnjak upravljajući motociklom nije metalni bočni oslonac motocikla vratio u vodoravni položaj, uslijed čega je zapeo nogarom za kolnik, izgubio nadzor nad motociklom, nakon čega je došlo do pada motocikliste i 18-godišnje putnice na kolnik. Sudionici ove prometne nesreće su zadobili teške tjelesne ozljede te su prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje im je pružena liječnička pomoć. Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Jučer, 17. listopada policija je zaprimila dojavu da se na autocesti A3 jedan osobni automobil kreće u pogrešnom smjeru. Postupajući po dojavi oko 23.20 sati na 221. km autoceste A3 zaustavljen je osobni automobil, kojim je upravljao 40-godišnji bosanskohercegovački državljanin. Vozaču je naplaćena novčana kazna od 10.000 kn, koju je platio u iznosu 2/3, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od tri mjeseca.

U Ceriću je 17. listopada oko 12 sati, 36-godišnjak iz Vinkovaca, upravljajući osobnim vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 2,13 g/kg, izgubio nadzor nad vozilom u ulici A. Stepinca, zahvatio travnatu površinu, udario u stablo te potom u pješački otok, da bi se vozilom zaustavio udarom u obiteljsku kuću. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen, kao i putnica u vozilu, 22-godišnjakinja iz Vinkovaca.

U Vinkovcima je, također u nedjelju, 17. listopada, oko 13,50 sati u Ulici J. Kozarca, 41-godišnjak s područja Općine Drenje, upravljajući osobnim vozilom neopreznom vožnjom unatrag udario u tijelo pješaka, 71-godišnjaka iz Vinkovaca, koji se kretao kolnikom. U prometnoj nesreći 71-godišnjak je lakše ozlijeđen. 

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments