19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije super radionice u Dokkici sljedeći tjedan! Kreativna i likovna! Pogledajte…

2 min read
Dokkica nudi kreativnu radionicu simbolična naziva – Imaš petlju?  Radionica će se održati u četvrtak, 28. listopada, a počinje u 17 sati.

– Vaše dijete ima između 8 i 14 godina, a ga zanima kukičanje, pletenje, vez, izrada tapiserija ili izrada mirisnih svijeća, dream catchera, narukvica i ostalih ukrasnih predmeta? Šivanje, pletenje i kukičanje nije samo za stare bake, zato Dokkica nudi kreativnu radionicu simbolična naziva – Imaš petlju?  Radionica će se održati u četvrtak, 28. listopada, a počinje u 17 sati. Broj je mjesta ograničen, stoga nemojte dugo čekati. Ako i Vaše dijete želi kreativnim poslovima zaposliti svoje ručice i naučiti svašta novo, prijavite ga odmah. Prijave se zaprimaju do 26. listopada na 031 782 454 ili dokkica.eventi@gmail.com, ispunjavanjem obrasca na mrežnim stranicama Dokkice – stoji u prvom pozivu, a samo dan ranije imaju još jedan fenomenalan sadržaj…

– Svatko se ponekad voli opustiti koristeći se kreativnim metodama izražavanja. Probudite i vi kreativnost svoje djece – dovedite ih u Dokkicu u srijedu, 27.10., u 16:30 na radionicu Buđenje kreativnosti bojom i oblikom. Radionica polaznicima nudi mogućnost iskorištavanja terapijskog potencijala likovnog izražavanja koji se zasniva se na tome da likovni proces i produkt pružaju mogućnost izražavanja, sadržavanja i procesuiranja emotivnih stanja pojedinca, strukturiranje, pojašnjavanje i komunikaciju misli, odnosno strukturiranje kaosa na konkretnoj razini likovnim materijalima, oslobađanje od stresa i razvoj imaginacije. Radionica je namijenjena djeci od 10 do 14 godina, posebice djeci s blažim oblicima poteškoća u razvoju. Prijave se zaprimaju do 25. listopada – javljaju iz Dokkice, a prijave su na isti način kao i kod prethodno spomenute radionice.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments