19. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Pripadnik HV-a teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Našica! Potvrđuje MORH!

2 min read
Iako MORH ne navodi da je riječ o prometnoj nesreći o kojoj smo već izvještavali tijekom dana, u mjestu Klokočevci se tijekom noći dogodila prometna nesreća s jednom smrtno stradalom i tri teško ozlijeđene osobe.

Pripadnik Hrvatske kopnene vojske, polaznik specijalističke vojne obuke, zadobio je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći civilnog vozila koja se dogodila u noći 30. listopada 2021. oko 01:00 sati u mjestu Klokočevci kraj Našica. Nesreća se dogodila izvan službe. Ozlijeđeni pripadnik Hrvatske vojske zbrinut je u KBC-u Osijek. Utvrđuju se okolnosti događaja – priopćenjem se oglasilo danas Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Iako MORH ne navodi da je riječ o prometnoj nesreći o kojoj smo već izvještavali tijekom dana, u mjestu Klokočevci se tijekom noći dogodila prometna nesreća s jednom smrtno stradalom i tri teško ozlijeđene osobe.

Danas, 30. listopada, oko 00,20 sati, u mjestu Klokočevci, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao putnik u osobnom automobilu, 20-godišnji hrvatski državljanin – javlja jutros PU OBŽ, a poslije cijele noći očevida, koji je trajao do jutarnjih sati, do 5 ujutro.

Do prometne nesreće je došlo na način tako što se automobil s kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, kretao kroz mjesto Kolokočevac iz smjera Našica u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s kolnika u desnu stranu ceste gdje je udario u betonsko željeznu ogradu kuće broj 53 te se zaustavio.

Sa mjesta događaja, vozač 26-godišnjak, putnici u vozilu dvojica 20-godišnjih hrvatskih državljana i 21-godišnji hrvatski državljanin prevezeni su vozilima hitne medicinske pomoći  u Opću županijsku bolnicu Našice. U 01,30 sati  20-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo dok su ostali sudionici prometne nesreće prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su 26-godišnjaku i 20-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

Pomoć unesrećenima su pružili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice, a na mjestu događaja očevid je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika uz potporu očevidne ekipe Policijske postaje Našice – zakljčuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija) & MORH (screenshot)

Facebook Comments