Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Patela u Osijeku! Ovo će zanimati sve sportaše! Ali i ne samo njih! Odzvonilo ozljedama…

2 min read
Sportaši, dobre vijesti – više ne morate putovati u Zagreb na rehabilitaciju jer je Osijek dobio centar za oporavak od ozljeda, dijagnostiku i kondicijsku pripremu...

Sportaši, dobre vijesti – više ne morate putovati u Zagreb na rehabilitaciju jer je Osijek dobio centar za oporavak od ozljeda, dijagnostiku i kondicijsku pripremu…Centar sadrži kompletnu uslugu! Ovo će jako zanimati brojne sportaše, rekreativce, svakoga tko želi svoju ozljedu ili manjak forme ostaviti za sobom i osjećati se bolje!

Sport je postao dio modernog života, bavili se njime profesionalno, amaterski ili samo rekreativno obavljali neki trening kod kuće, u želji za postizanjem što boljih rezultata često se događaju ozljede koje se trebaju na vrijeme liječiti da biste vratili svoju izdržljivost i snagu.

Patela Osijek novi je centar za rehabilitaciju, dijagnostiku i kondicijsku pripremu koji je nastao kao podružnica zagrebačke poliklinike za ortopediju – Poliklinike Patela. Svečano otvorenje organizirano uz prigodni domjenak održano je u subotu u Mall-u, a inovaciju su podržali brojni osječki sportaši i osobe iz javnog života, među kojima i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, zaljubljenik u sport.

Ideja otvorenja Patela Osijek proizašla je iz dugogodišnje suradnje Saše Bašćevana, doktora kineziologije i suvlasnika Poliklinike Patela, te kondicijskog trenera Nogometnog kluba Osijek, a sada i vlasnika Patele Osijek – Dine Krole.

„Sašu poznajem još iz dana kada sam ja kod njega radio rehabilitaciju. Već sam tada uvidio da kod nas na području Osječko-baranjske županije nedostaje jedan takav centar gdje sve imate na jednome mjestu. Centar u kojemu se nadopunju elementi fizioterapije, kineziterapije i kondicijske pripreme.“

Dino Krolo naglasio je kako je njihov rad do sada prepoznalo preko tisuću pacijenata s različitim ozljedama te je istaknuo kako je otvorenje Patele Osijek od izuzetne važnosti za sve sportaše iz Osijeka i okolice s obzirom da se, prije nego je u Osijeku postojao centar ovakve vrste, moralo ići u Zagreb na rehabilitaciju.

Kako je i sam prolazio kroz takvo iskustvo, odlučio se na suradnju sa Sašom Baščevanom i otvoriti Patelu Osijeku jer jednostavno: „Osijek i Slavonija to trebaju!“

Foto: Patela (ustupljeno za objavu)

Facebook Comments