29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Sutra: NK Osijek – Istra 1961! Organizirano testiranje za navijače!

2 min read
Sutra će se, 6. listopada, u susretu 15. kola HT Prve lige u kojemu je Osijek domaćin Istri, održati utakmica u Gradskom vrtu s početkom u 15 sat.

U Gradskom vrtu na redovnoj konferenciji za novinare koja se održava uoči svake natjecateljske utakmice, Nenad Bjelica i Mihael Žaper najavili su utakmicu s Istrom 1961.

Sutra će se, 6. listopada, u susretu 15. kola HT Prve lige u kojemu je Osijek domaćin Istri, održati utakmica u Gradskom vrtu s početkom u 15 sati, a za nadolazeći ogled vrijede sve dosadašnje, aktualne epidemiološke mjere pri dolasku gledatelja na tribine, što znači da je ulazak jedino moguć uz predočenje COVID potvrde, i naravno ulaznice.

Na službenoj stranici NK Osijek istaknuto je kako će se uoči utakmice protiv Istre 1961, u suradnja s Ustanovom za zdravstvenu skrb dr. Šipranović, organizirati brzo antigensko testiranje kojim će svi navijači Osijeka s ulaznicom za utakmicu dobiti EU digitalnu COVID potvrdu, po povlaštenoj cijeni od 80 kuna, a testiranja će se moći obaviti danas do 15 sati te sutra od 8 do 12 sati u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović u Ulici Stjepana Radića 54, Osijek.

Prošli je tjedan NK Osijek imao zaraženih pet igrača zbog čega se utakmica 14. kola protiv Rijeke odgodila za 8. prosinca s početkom u 17 sati na Rujevici.

Na današnjoj konferenciji za mediji Bjelica je istaknuo kako su trojica igrača izašli iz izolacije i da će biti na raspolaganju za sutrašnju utakmicu, dok se za ostalu dvojicu očekuje da izađu za vikend.

„Ovaj tjedan nismo imali zaraženih, testirali smo ekipu i danas ćemo opet testirati pa vidjeti eventualno da li se nešto potkralo.“

Bjelica je također naglasio kako neki igrači s pojedinim ozljedama, kao što Kleinheisler, Jugović, Miloš, Erceg i Brlek, neće biti spremni za nadolazeći nastup, dok su ostali igrači na dispoziciji.

„Atmosfera je jako dobra. Ovaj tjedan smo stvarno jako dobro trenirali i što reći drugo osima da smo spremni za utakmicu koja nam slijedi“ – nadodao je Žaper.

Trener Istre 1961 Gonzalo Garcia i igrač Frano Mlinar također su govorili danas na konferenciji za medije te su napomenuli da poštuju Osijek i da su svjesni kvalitete kluba te da će sutrašnja utakmica biti teška, no da će se boriti i pokušati postići što bolji rezultat.

Foto: Pixabay (ilustracija) & NK Osijek (screenshot)

Facebook Comments