28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Malenica produžio ugovor s Osijekom do ’25. godine!

2 min read
Njegov je dosadašnji ugovor vrijedio do ljeta '22., a sada je suradnja produžena na još tri sezone, sve do lipnja 2025.

Marko Malenica, vratar ‘bijelo-plavih’, potpisao je novi ugovor s Osijekom. Njegov je dosadašnji ugovor vrijedio do ljeta ’22., a sada je suradnja produžena na još tri sezone, sve do lipnja 2025.

– Svakako sam sretan i ponosan što sam potpisao novi ugovor sa svojim klubom, u kojem sam već dugi niz godina. Zahvaljujem se šefu i stožeru na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati i na treninzima i na utakmicama. Došao sam još 2008. iz novogradiške Sloge, godinu dana nakon svoga prijatelja i dugogodišnjeg suigrača Alena Grgića, a nešto kasnije su iz našega kraja stigli Dino Mikanović i Andrej Lukić. Stigao sam u Gradski vrt još kao pionir, a zaslužan je svakako bio i tadašnji trener pionirske momčadi Osijeka Ivo Vranješ – kazao je Malenica, a ispred kojeg je na vratima Osijeka reprezentativac Hrvatske Ivica Ivušić.

– Imamo pravi, baš prijateljski odnos, bodrimo i podržavamo jedan drugoga svakom prilikom, bez obzira tko je na vratima, a tko pričuva. Želim mu, naravno, što skoriji oporavak, a spomenuo bih i Marka Barešića koji je također odličan vratar – nastavio je.

– Pokazuje da ima kvalitete za prvog vratara NK Osijek, to je razlog zbog čega produžujemo suradnju s Markom. Domaći je dečko, već dugo u Klubu i sigurno to zaslužuje. S njim, Ivušićem te Barešićem i mladim Kolićem imamo sjajnu vratarsku budućnost jer se na svakoga od njih možemo u potpunosti osloniti. Kao i njegove kolege, Malenica osim golmanskih kvaliteta ima i one druge, ljudske i karakterne, što nam je također vrlo bitno u slaganju momčadi za budućnost i drago nam je što na njega i nadalje najozbiljnije računamo – dometnuo je na sve to i trener Osijeka Nenad Bjelica.

Foto: NK Osijek (ustupljeno za objavu)

Facebook Comments