Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Traže Vas Thermia kamini, Ancona grupa, Mehanotehna…

3 min read
Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Thermia kamini d.o.o. traži referenta na poslovima uvoza/izvoza (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac, a rok za prijavu je 30.11.2021. Poslodavac zahtijeva petogodišnje radno iskustvo, višu stručnu spremu te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Thermia kamini d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Posao obuhvaća slaganje, skladištenje, zaprimanje, čuvanje i izdavanje robe, a rad se obavlja u jutarnjoj smjeni. Zahtijeva se organiziranost, odgovornost i savjestan pristup poslu te petogodišnje radno iskustvo. Prijave traju do 30.11.2021., a zaprimaju se ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava customer care agenta za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Kandidat treba posjedovati napredne komunikacijske vještine i poznavati slovački te engleski jezik, potrebno je znanje rada na računalu te inicijativa i ustrajnost. Prijavite se putem brze prijave na linku do 27.11. 2021.

HELIN GROUP d.o.o. zapošljava projektanta (m/ž) termotehničkih instalacija u Osijeku. Za posao je potrebno 5 godina radnog iskustva te završeno fakultetsko obrazovanje. Prijave se zaprimaju do 22.12.2021., a dodatne informacije za prijavu potražite ovdje.

Transcom WorldWide d.o.o. traži agenta (m/ž) u službi za korisnike na njemačkom jeziku (projekt: europska online banka). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu 06.12.2021. Zapošljava se 5 radnika koji moraju imati završenu minimalno srednju stručnu spremu. Više informacija o natječaju potražite na linku.

MEHANOTEHNA d.o.o. zapošljava računovođu (m/ž) u Osijeku. Kandidat mora imati završenu srednju ili višu stručnu spremu i 2 godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 03.12.2021., a više informacija kako se prijaviti saznajte na linku.

ANCONA GRUPA d.o.o. traži magistra inženjera (m/ž) građevinarstva. Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 30.11.2021. Kandidat mora imati 3 godine radnog iskustva kako bi bio sposoban voditi vlastite investicije te koorinirati iste. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29.11.2021. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments