Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Unikom nabavlja električne trokolice za potrebe svakodnevnog čišćenja ulica!

1 min read
Unikom je odlučio nabaviti osam ovakvih trokolica za potrebe svakodnevnog čišćenja ulica - navodi nadalje Unikom

Gradom Osijekom će kružiti najmodernije električne trokolice – javlja danas Unikom na svojoj Facebook stranici, što je svakako vijest o unaprijeđenju usluge i radnih uvjeta svojih djelatnika.

– Električna trokolica je idealno prijevozno sredstvo za održavanje javne higijene u urbanim sredinama. Savršena je za prijevoz manjih tereta po gradskim gužvama u kratkom vremenu. Brzinu joj daje snažan elektromotor i slobodu stalnog kretanja unutar 6 sati. Upravo zbog ovih karakteristika Unikom je odlučio nabaviti osam ovakvih trokolica za potrebe svakodnevnog čišćenja ulica – navodi nadalje Unikom i zaključuje…

– Tako je u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisan je ugovor za sufinanciranje nabave 8 tricikala s pomoćnim električnim motorom i nosačem za kantu. Ugovor vrijedan 257.875 kuna potpisali su Siniša Kukić, direktor Fonda i Mario Turalija, direktor Unikoma.Nositelj projekta je Unikom d.o.o.. Ukupan proračun projekta je 257.875 kuna a proračunski dio Unikoma je 175.355 kuna. Stopa sufinanciranja Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost je 35%, a planirano trajanje projekta je godinu dana – zaključuje osječki Unikom.

Foto: Facebook (screenshot)

Facebook Comments