Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

‘Kupac’ u ljekarni ‘muljao s kusurom’ i oštetio blagajnu za 500 kuna!

1 min read
Oko 15 sati, zasada nepoznati počinitelj je prilikom plaćanja kupljenih artikala, doveo u zabludu prodavačicu i na prijevaran način zadržao ostatak novčanog iznosa od predočenih 500 kuna. Prodavačica je nakon događaja izvršila obračun blagajne te utvrdila da je prevarena za spomenuti novčani iznos.   Od oštećene 31-godišnjakinje je zaprimljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Policijski službenici nastavljaju intenzivan rad na otkrivanju počinitelja kaznenog djela - zaključuju iz policije.

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva, nepoznati muškarac je počinio prijevaru, na štetu 31-godišnje zaposlenice, u ljekarni u Novoj Gradiški – javlja PU BPŽ i prenosi detalje događaja…

Oko 15 sati, zasada nepoznati počinitelj je prilikom plaćanja kupljenih artikala, doveo u zabludu prodavačicu i na prijevaran način zadržao ostatak novčanog iznosa od predočenih 500 kuna. Prodavačica je nakon događaja izvršila obračun blagajne te utvrdila da je prevarena za spomenuti novčani iznos – piše PU BPŽ.
 
Od oštećene 31-godišnjakinje je zaprimljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare. Policijski službenici nastavljaju intenzivan rad na otkrivanju počinitelja kaznenog djela – zaključuju iz policije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments