Ned. stu 28th, 2021

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Još jedna ‘prijevara s kusurom’ u Slavoniji! Opet s 500 kuna! Sada u kladionici!

1 min read
...policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod zaprimili su dojavu i o prijevari zaposlenice u kladionici - javlja policija iz Slavonskog Broda.

Nakon nedavno evidentiranog slučaja prijevare na području Nove Gradiške, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod zaprimili su dojavu i o prijevari zaposlenice u kladionici – javlja policija iz Slavonskog Broda.

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva (24. studenog), nepoznati muškarac je počinio prijevaru, na štetu 19-godišnje zaposlenice, jedne kladionice u Slavonskom Brodu. Oko 16 sati, zasada nepoznati počinitelj, je doveo u zabludu zaposlenicu i zadržao novčani iznos od 500 kuna. Zaposlenica je nakon događaja izvršila obračun blagajne te utvrdila da je prevarena za spomenuti novčani iznos. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinitelja kaznenog djela – zaključuje policija.

Podsjećamo…

Dan ranije, nepoznati muškarac je počinio prijevaru, na štetu 31-godišnje zaposlenice, u ljekarni u Novoj Gradiški. Oko 15 sati, zasada nepoznati počinitelj je prilikom plaćanja kupljenih artikala, doveo u zabludu djelatnicu i na prijevaran način zadržao ostatak novčanog iznosa od predočenih 500 kuna. Djelatnica je nakon događaja izvršila obračun blagajne te utvrdila da je prevarena za spomenuti novčani iznos. Od oštećene 31-godišnjakinje je zaprimljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare – javila je policija dan ranije.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments