Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Radićeva inicijativa i lobiranje kod HŽ-a rješavaju rampu pružnog prijelaza u Josipovcu!

1 min read
- Današnji posjet Josipovcu ujedno je bio i prigoda za obilazak opasnoga pružnog prijelaza u Držislavovoj ulici u Josipovcu, gdje će Hrvatske željeznice na inicijativu Grada Osijeka konačno postaviti rampu i osigurati siguran prijelaz preko pruge - izvijestio je Grad Osijek

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić bio je danas u Josipovcu, a o čemu smo izvijestili. Obišao je novoizgrađeno parkiralište ispred osnovne škole, najavio izgradnju kružnog toka, energetsku obnovu školu, rješavanje oborinskih voda, parking ispred crkve, ali na ‘licu mjesta’ ‘iskrsnuo’ je još jedan problem koji će se hitro rješavati, sukladno zakonskim i drugim mogućnostima. Radić je, naime, obećao žurno lobirati u Hrvatskim željeznicama za rješavanje pitanja pružnog prijelaza u Josipovcu.

– Današnji posjet Josipovcu ujedno je bio i prigoda za obilazak opasnoga pružnog prijelaza u Držislavovoj ulici u Josipovcu, gdje će Hrvatske željeznice na inicijativu Grada Osijeka konačno postaviti rampu i osigurati siguran prijelaz preko pruge – izvijestio je Grad Osijek nakon sastanka i obilaska radova u Josipovcu.

Foto: Grad Osijek

Facebook Comments