29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Neobična i zahtjevna intervencija donjogradskih vatrogasaca! “Bili smo u gov***a”

1 min read
Kako nismo uspjeli doći do nekoga od mladića iz donjogradskog DVD-a, potražili smo informaciju kod Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a koji su nam prenijli kako su i oni prošle noći bili na požarištu

DVD Donji grad Osijek imao je sinoć pomalo neobičnu, ali i vrlo zahtjevnu intervenciju, o čemu su posvjedočili fotografijama na svojoj Facebook stranici, napisavši kako su doslovno bili u gov***a, ali kako voda sve ispere. Fotografije svjedoče o tome kako su imali zahtjevnu noć, ali i jutro ispiranja cijevi, mlaznica, kamiona…

Kako nismo uspjeli doći do nekoga od mladića iz donjogradskog DVD-a, potražili smo informaciju kod Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a koji su nam prenijeli kako su i oni prošle noći bili na požarištu, ali kako su iz DVD-a Donji grad i DVD-a Tenja preuzeli inicijativu i ostali do dugo u noć.

Naime, riječ je bila o požaru stajskog gnojiva. Kažu, ne stvara to toliki plamen, ali svakako dim, zbog kojeg je intervencija nasušno važna. Bila je riječ, dodaju, o velikoj hrpi, a koju je teško gasiti. Uzrok? Teško je o tome nagađati, dodaju, iako je poznato kako kod stajskog izmeta može doći do samozapaljenja.

U sinoćnjoj intervenciji je, dodaju, pomogla ponešto i kiša.

Koliko god da je svima bila noć zahtjevna, pranje opreme ujutro, doima se, nije bilo ništa lakše. Čestitke hrabrim dečkima.

Foto: Facebook, DVD Donji grad Osijek, Damir Grđan, Tomislav Golubičić i Josip Zvonarić (screenshot)

Facebook Comments