16. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Novi poslovi u Osijeku i okolici: Pizza majstor, konobari, voditelj, vodoinstalater, savjetnik…

3 min read
Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika (m/ž) u terenskoj  prodaji. Područje rada je Osijek. Poslodavac nudi plaću u  iznosu 5100kn bruto, plaćene troškove prijevoza i bonuse te radno vrijeme u dvije smjene od ponedjeljka do subote. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. putem brze prijave.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži projektanta elektrotehničkih instalacija  (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 08.12.2021. Kandidat mora imati minimalno 5 godina radnog iskustva, visoku stručnu spremu, odlično snalaženje s prostorno-planskom dokumentacijom, izvrsno poznavanje rada na računalu tei profesionalan način komunikacije i pedantnost u radu. Prijavite se ovdje.

Cimcross Croatia d.o.o. zapošljava montera (m/ž) penjača na projektu mobilne mreže. Područje rada je Osijek, a rok za prijavu je 20.12.2021. Poslodavac traži 20 radnika sa završenom trogodišnjom srednjom školom s 1 godinom radnog iskustva. Više detalja o natječaju i informacije za prijavu potražite ovdje.

Easy Consult d.o.o. zapošljava agenta (m/ž) u proizvodnom centru. Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete do 30.12.2021. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku komunikaciju, brigu o postojećim korisnicima, prodaju novih paketa usluga te dinamično radno mjesto. Prijaviti se možete putem linka.

VODOS d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Prijave se zaprimaju do 07.12.2021. Posao obuhvaća izradu vodovodnih i kanalizacijskih instalacija, montažu i održavanje uređaja za bazensku tehniku te uređaje za pročišćavanje vode. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Druga srednja škola Beli Manastir zapošljava stručnog suradnika  – pedagoga (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir, a rok za prijavu 06.12.2021. Posao se odrađuje na puno radno vrijeme. Knadidat mora imati završeno odgovarajuće fakultetsko obrazovanje dok radno iskustvo nije uvjet. Više informacija i detalja o natječaju te podatke potrebne za prijavu saznajte ovdje.

EURO JANKOVIĆ d.o.o. traži pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Prijave se zaprimaju do 25.12.2021. Poslodavac traži 2 radnika sa 6 mjeseci radnog iskustva za rad na neodređeno vrijeme. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

ProFINO d.o.o. zapošljava dva konobara (m/ž) u Đakovu. Rok za prijavu je 25.12.2021. Poslodavac nudi stimulativne uvjete, rad u uspješnoj i stabilnoj tvrtki te dinamičanu i ugodnu radnu atmosferu. Više informacija za prijavu pronađite na linku.

PROPAK d.o.o. traži voditelja (m/ž) prodaje. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 10.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za pronalaženje novih kupaca i održavanje kontakta s postojećim kupcima te obilazak terena. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja, službeni auto 24h dnevno, mobitel i laptop. Kako se prijaviti saznajte na linku.

TVORNICA REKLAMA d.o.o. zapošljava elektromontera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 29.12.2021. Radno mjesto zahtijeva znanje izrade svjetlećih reklama te vozačku dozvolu B kategorije. Informacije za prijavu pronađite…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments