13. kolovoza 2022.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječki glazbenici u utorak sviraju za Olivera! ‘Tribute’ bandu će se pridružiti i Delač!

1 min read
- Svi smo ga voljeli, njegov duh i njegove pjesme. Osobito mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom fantastičnim glazbenom događaju, Oliveru Dragojeviću u čast, na njegov rođendan - rekao je Drago Laban.

Osječki glazbenici održat će koncert pod nazivom Oliver i lege u utorak, 7. prosinca 2021. s početkom u 20 sati u caffe baru Trica – najavljuje Agencija Koncert.

Galeb i ja, Romanca, Vjeruj u ljubav, Stine, Magdalena, Ključ života, Kad mi dođeš ti, Tko sam ja da ti sudim, Trag u beskraju, Picaferaj…, samo su neke od brojnih pjesama Olivera Dragojevića koje će izvesti band posebno okupljen za ovu priliku, a čine ga: Drago Laban (gitara), Marjan Bonus (bas gitara), Domagoj Jukić (klavijature i saksofon), Ivica Murat (gitara i flauta), Damir Galeković – Taban (bubnjevi) i Slaven Batorek (klavijature). Pjesmom će im se pridružiti Igor Delač, Hrvoje Filipović, Zdenko Gverijeri, Zdravko Peko, Goran Bošković i Sebastian Siler – nastavlja nizati organizator.

– Svi smo ga voljeli, njegov duh i njegove pjesme. Osobito mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovom fantastičnim glazbenom događaju, Oliveru Dragojeviću u čast, na njegov rođendan – rekao je Drago Laban.

Ostalo je još svega desetak slobodnih mjesta koja se još mogu rezervirati, naglašava voditelj kultnog osječkog kafića Trica, Miro Kljajić te dodaje kako su pripremili posebnu ponudu pića za ovu lijepu glazbenu večer. Preostala mjesta mogu se rezervirati sms-om na 0993237782 – zaključuju iz organizacije.

Foto: Youtube (screenshot) & Os’Ex (arhiva, ilustracija)

Facebook Comments