29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Kod Okučana iskočio vagon s tračnica! Ali, tragičnije zvuči naslov, no što je zaista bilo…

1 min read
U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. U vezi opisanog, policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu - zaključuju iz PU OBŽ.

U subotu (4. prosinca) oko 8.30 sati, u blizini željezničkog kolodvora Okučani, policija je zaprimila dojavu da je došlo do iskakanja jednog vagona s tračnica – javlja tamošnja policija, dodajući kako je do događaja došlo…

Obavljenim očevidom, policijski službenici su utvrdili da je 24-godišnjak radnim strojem vršio utovarivanje kamena u teretne vagone koji su se nalazili na industrijskom kolosijeku. Isti je pomoću sajle i utovarivača pokušao pomaknuti kompoziciju vagona, nakon čega je došlo do nekontroliranog kretanja kompozicije. Nakon nekontroliranog kretanja, došlo je do iskakanja jednog vagona s tračnica, a što je zaustavilo nekontrolirano kretanja cijele kompozicije.

U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, a nastala materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. U vezi opisanog, policijski službenici dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu – zaključuju iz PU OBŽ.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments