28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Jutros u 6:47 na cesti ugašen jedan život! Smrtno stradala osoba između Laslova i Ernestinova!

2 min read
Cesta je zatvorena za vrijeme trajanja očevida - dodaje policija.
policija 2

Jutros u 6:47 na cesti između Laslova i Ernestinova došlo je do prometne nesreće, a u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Jedna je osoba smrtno stradala – javlja jutros OKC Policijske uprave osječko-baranjske.

Cesta je bila zatvorena za vrijeme trajanja očevida – dodaje policija.

Promet se odvijao obilazno, alternativnim pravcima. Očevid su obavljali policijski službenici PPRP Osijek – zaključuje se u priopćenju OKC-a PU OBŽ.

PRIOPĆENJE POLICIJE NAKON OČEVIDA

Danas, oko 6,45 sati, na državnoj cesti D518, između Laslova i Ernestinova, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je na način da se 46-godišnja vozačica osobnog automobila kretala u smjeru Laslovo-Ernestinovo gdje je lijevim djelom vozila prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te prednjim lijevim djelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila koji se kretao suprotnom prometnom trakom i s kojim je upravljao 33-godišnjak.

Vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao, dok je vozačica osobnog automobila 46-godišnja hrvatska državljanka prevezena i zadržana u Kliničkom bolničkom centru Osijek zbog zadobivenih lakih tjelesnih ozljeda.

Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Postaje prometne policije Osijek.

Protiv 46-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Foto: Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments