Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Zajednički se na Badnjak blagovalo u Perivoju! 2.500 porcija vrhunskog fiša!

1 min read
- Želim da svi naši sugrađani osjete duh zajedništva i duh Božića i svima želim sretne blagdane, čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu - kazao je na podjeli fiša Radić.

– Udruga majstora kotlića Slavonije i Baranje u suradnji s Gradom Osijekom, na Badnji je dan za naše sugrađane napravila majstorskih 2.500 porcija fiš paprikaša, koji smo zajedno blagovali, u duhu Božića i zajedništva – napisao je na Facebooku gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, a nakon tradicionalne podjele fiša u Perivoju u Osijeku, uz kojeg je bio i župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

– Poznat smo kraj po najboljem fišu, pa je blagdanska podjela ribljeg specijaliteta našim sugrađanima kod nas duga tradicija. Danas smo imali priliku okusiti najbolje baranjske kotliće i poželjeti žiteljima čestit Badnjak, Adama i Evu! – dometnuo je na društvenoj mreži i Ivan Anušić.

– Želim da svi naši sugrađani osjete duh zajedništva i duh Božića i svima želim sretne blagdane, čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu – kazao je na podjeli fiša Radić.

Grad Osijek je, naime, i ove godine tradicionalno upriličio zajedničko blagdansko blagovanje, a u Perivoju kralja Tomislava. Podjeli porcija fiša na Adventu su se pridružili gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, kao i njegovi zamjenici Dragan Vulin i Jasenka Crnković, razumije se, župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

Foto: Grad Osijek

Facebook Comments