29. svibnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Petar Bočkaj u Dinamu! Otišao Pero Bombardero među ‘Modre’!

2 min read
- Nogometni klub Osijek i Građanski nogometni klub Dinamo u petak 24. prosinca postigli su dogovor o transferu igrača Petra Bočkaja u redove zagrebačke momčadi s kojom je potpisao višegodišnji ugovor.

Prvo su objavili na Instagramu, a potom i na službenoj mrežnoj stranici. Zapravo i nije bitno koji redom. Petar Bočkaj, igrač Osijeka,a kojeg ćemo pamitit po sjajnim igrama i golovima za ‘Bijelo-plave’, kao i po vozačkim sposobnostima, odlazi u Dinamo, objavio je NK Osijek.

– Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće – rekao je šef struke NK Osijek Nenad Bjelica, piše klub i nastavlja…

– Nogometni klub Osijek i Građanski nogometni klub Dinamo u petak 24. prosinca postigli su dogovor o transferu igrača Petra Bočkaja u redove zagrebačke momčadi s kojom je potpisao višegodišnji ugovor.

– Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijeku u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće. U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao i s Petrom Bočkajem, rekao je glavni klupski menadžer Nenad Bjelica.

Zahvalu navijačima i svim ljudima u klubu uputio je i Petar Bočkaj, prenosi dalje klub…

– Hvala svima u klubu, od teta čistačica do predsjednika, posebno svim trenerima i suigračima. U nogometnom klubu Osijek sam proveo pet sjajnih godina, Osijek je grad u koji sam se zaljubio, ali došao je trenutak za korak naprijed. Hvala i svim navijačima koji su me bodrili i podržavali, s moje strane ovo nije zbogom nego samo doviđenja – poručio je Petar Bočkaj.

Bočkaj je među Bijelo-plave došao na ljeto 2017. godine iz Lokomotive, prethodno je igrao još za Inter i Maksimir, u mlađim kategorijama za matični Zagorec iz Krapine te Dinamo.

Foto: Pixabay (ilustracija) & NK Osijek (screenshot)

Facebook Comments