Sri. srp 6th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova radna mjesta u Osijeku i okolici: Traže se i vatrogasci i odgojitelji i agenti i monteri…

3 min read
Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži customer care agenta (m/ž) za švedski jezik. Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona, koordinaciju s drugim odjelima te izradu tjednih i mjesečnih izvještaja. Prijave se zaprimaju putem linka.

ADK – Zaštita d.o.o. traži vatrogasca (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao obuhvaća vatrogasna dežurstva na objektima korisnika usluga i odgovornost za stanje protupožarne sigurnosti na radnom mjestu i objektu koji štiti. Više informacija i podatke za prijavu pronađite na linku.

Đakovačka vina d.d. zapošljavaju agronoma (m/ž) u vinogradarskom sektoru u Mandićevcu. Prijave se zaprimaju do 20.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika sa završenom višom ili visokom stručnom spremom koji posjeduju dobre komunikacijske i organizacijske vještine te su spremni na odgovoran posao. Kako se prijaviti saznajte na linku.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava agenta u korisničkoj službi za hrvatski i njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 05.01.2022. Kandidat mora imati napredne komunikacijske vještine te poznavanje hrvatskog i njemačkog jezika. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Easy Consult d.o.o. zapošljava savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Novozaposleni biti će zadužen za širenje baze korisnika usluga putem izravne komunikacije skorisnicima izvan prostorija kompanije, prezentacija ponude te prodaja najprikladnijih paketa proizvoda i telekomunikacijskih usluga korisnicima. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Dječji vrtić Snjeguljica traži odgojitelja (m/ž) predškolske djece u Osijeku. Prijave na natječaj otvorene su do 05.01.2022. Kandidat mora imati završenu minimalno višu stručnu spremu kako bi imao kompetentne vještine za odgoj, obrazovanje i njegu djece predškolske dobi. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

GEO-Osijek d.o.o. zapošljava geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu je 22.01.2022. Traži se kandidat geodetske struke sa iskustvom rada na SDGE. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Aura Beauty  traži kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete do 24.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika s 1 godinom radnog iskustva. Posao uključuje izvršavanje tretmana tijela, masaže, anticelulitnih tretmana, depilacije te ostalih kozmetičkih tretmana. Kako se prijaviti saznate na portalu posao.hr.

Ancona grupa d.o.o. zapošljava voditelja (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 31.12.2021. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva i završenom višom ili visokom stručnom spremom tehničkog smjera. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

Stribor oprema traži montažera (m/ž) opreme u Kopačevu. Rok za prijave je 13.01.2022.Kandidat mora imati 2 godine radnog iskustva u montažerskim poslovima. Informacije potrebne za prijavu potražite ovdje.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija) & Pixabay (ilustracija)

Facebook Comments