28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

FOTO Plivao Sjenjak: Do 2:30 noćas Vodovod vratio pitku vodu i oprao cijelu ulicu!

1 min read
Sinoć oko 22 sata došlo je do loma vodoopskrbnog cjevovoda na Sjenjaku, ispred kućnog broja 4... - javlja Vodovod.

Bila je to prava ‘mala drama’ iz oka nas ‘običnih promatrača’, no Vodovod i nova Uprava imali su i u najkritičnijem trenutku točnu procjenu štete, kvara i uzroka, vremena dovršetka posla i krenuli. Dok je sinoć dio Sjenjaka ‘plivao’, automobili ‘gazili’ plitkom vodom, operativa Vodovoda je munjevito rješavala stvar.

– Sinoć oko 22 sata došlo je do loma vodoopskrbnog cjevovoda na Sjenjaku, ispred kućnog broja 4. Dežurne ekipe odmah su izašle na teren, sanirale lom i omogućile isporuku pitke vode oko 02:30 sati. Stanarima na Sjenjaku se ispričavamo i molimo za razumijevanje – formalni je i točan verbalno opisan zaključak brze, munjevite, sveobuhvatne i filigranske intervencije djelatnika Vodovoda, a nakon što je Sjenjak sinoć u večernjim satima u jednom svom dijelu ‘zaplivao’ pod poplavljenim ulicama.

Vodovod, djelatnici, nova ekipa u Upravi nisu oklijevali ni sekunde i sve je saniramo u rekordnom vremenu.

Neslužbeno negdje oko 22:30 sinoć došlo je do kvara, a već u tom trenutku, kada je plivao okoliš zgrade, Vodovod je imao procjenu da bi do 3 sata ujutro mogli i oprati ulice. Izmijenjen je brzo dio cjevovoda, a nakon što je stigla potrebna operativa sa strojevima, iza čega se oko 2:30 sati noćas krenulo u čišćenje i pranje ulica i parkirališta. Iskop je zatrpan pijeskom i šljunkom, ograđen odmah. Malo prije 3 sata sve je izgledalo kao da nikada ondje ništa nije bilo.

Foto: Čitatelj (ustupljeno za objavu)