20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Možemo! organizira tribinu u Staroj pekari! Benčić, Kruhonja i Kiš: Jesu li razvoj i zeleno u sukobu?

1 min read
- To je prva u seriji tribina 'Možemo! razgovarati', na kojima raspravljamo o temama koje smatramo važnim za održivi razvoj, a iz perspektive nacionalnih/lokanih politika - zaključuju u pozivu.

Politička platforma Možemo!, a koja je s dvama vijećnicima sastavnicom i Gradskog vijeća Grada Osijeka, sutra, u petak, 7. siječnja, organizira u Osijeku tribinu s temom – Jesu li razvoj i zeleno u sukobu? Tribina će se održati u Staroj pekari u Tvrđi, a na istu dolazi i Sandra Benčić, saborska zastupnica te stranke.

– Na tribini sudjeluju Sandra Benčić, saborska zastupnica Političke platforme Možemo! i predsjednica Saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode, dr. Katarina Kruhonja, vijećnica u Gradskom vijeću Grada Osijeka Političke platforme Možemo! i Boris Kiš, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Osijeka Političke platforme Možemo! – javljaju, dodajući kako ovom tribinom kreću ‘u seriju’…

– To je prva u seriji tribina ‘Možemo! razgovarati’, na kojima raspravljamo o temama koje smatramo važnim za održivi razvoj, a iz perspektive nacionalnih/lokanih politika – zaključuju u pozivu.

Foto: Facebook (screenshot)