Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Nova godina ‘ukrala’ Sajam antikviteta, ali u veljači se nastavlja!

1 min read
U dobroj vjeri da se epidemiološka situacija neće toliko iskvariti u državi da se posegne za kakvim drugačijim mjerama, Sajam antikviteta normalno se održava 5. veljače '22.

U veljači će se održati prvi ovogodišnji Sajam antikviteta u Osijeku, prve subote u mjesecu, 5. veljače 2022. godine. Sajma antikviteta u siječnju ’22. neće biti. ‘Ukrala’ ga je Nova godina, jer ‘sjela’ je točno u subotu, prvu subotu u mjesecu, dan kada se tradicionalno odigrava jedan od najzabavnijih događaja u Osijeku, idealno vrijeme i mjesto za kraćenje vremena do ručka, koje rezultira time i da se vrlo često dobro trži i izlagači ‘okrenu neki novac’.

Ova je godina počela u subotu, 1.1. Kako doznajemo, uobičajeni izlagači sa Sajma antikviteta bili su podijeljeni oko ideje da se baš na Novu godinu ide u organizaciju sajma, posebno stoga što se isti događa u prijepodnevnim satima, gdje je šansa ‘zijevanja oko štandova’ nakon dočeka bila ‘1:1’. Uslijed toga je dogovoreno da će se aktivnosti organizatora i izlagača usmjeriti prema veljači ’22.

U dobroj vjeri da se epidemiološka situacija neće toliko iskvariti u državi da se posegne za kakvim drugačijim mjerama, Sajam antikviteta normalno se održava 5. veljače ’22.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)