Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

BMW-om prvo u stup terase pa u drugu kuću, a onda u ‘nepoznato’! Dok ga nisu našli…

1 min read
Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu...

U ponedjeljak 10. siječnja 2022. oko 14.40 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,92 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u stup terase u vlasništvu 53-godišnjakinje nakon čega je nastavio vožnju i udario u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka – počinje priopćenje PU PSŽ, a gdje je nastavak jednako ‘neodoljiv’…

Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira – zaključuje policija.

Foto: Pixabay (ilustracija)