Uto. sij 25th, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Varaždin nas pretekao! Ali, Osijek najbolje igra zadnjih 15 minuta utakmice! ‘Ajmo!

3 min read
Nema nam druge, u igru moraju ući oni koji još nisu, 'u prekidu' i golmana šaljemo naprijed :)

Ljudi, igra se ‘povijesna utakmica’ 🙂 Takvih su se naši nogometaši itekako naigrali. I svaku pobijedili. Da pojednostavimo: Valja nam animirati Osijek i osvojiti ‘naslov’, osvojiti Najljepši advent u Hrvatskoj! Do pobjede je lako, onamo vode ‘lajkovi’, a do lajkova ‘šerovi’. Ključ je samo dijeliti i lajkati objavu Facebook stranice Gradonačelnik.hr, a na kojoj je Osijek! Evo je OVDJE.

Dokazano je da su osječki nogometaši ove sezone ‘trpali’ golove u posljednjih 15 minuta utakmice! Dakle, Osijek je najbolji u finišu prvenstvenih duela! U trenutku kada krene ‘huk sa istoka’ padaju golovi! I zato, iako Vam moramo priopćiti neugodan trenutak ‘preokreta’ Varaždina, pred nama i Vama, pred Osijekom je posljednjih ’15-tak minuta susreta’ i da nas i Vas vidimo sada! ‘Ajmo! Pred nama i Vama je jedan i pol dan. Glasanje završava 12. siječnja u ponoć, a poslije čega će na temelju broja ‘lajkova’ biti proglašen Najbolji advent u Hrvatskoj. Osijek je suvereno vodio do ponedjeljka navečer, ali Varaždinci ‘su se pregrupirali’, u dva dana i dvije noći skočili do drugog pa i prvog mjesta. Nema nam druge, u igru moraju ući oni koji još nisu, ‘u prekidu’ i golmana šaljemo naprijed 🙂

– Kakav ludi i uzbudljiv dan i finale našeg izbora za NAJBOLJI ADVENT U HRVATSKOJ! Nakon što su Grad Varaždin i njihov Advent u Varaždinu dan ranije ubacili u 5. brzinu i probili se s 4. na 2.mjesto, jučer se čitav dan vodila uzbudljiva trka između varaždinskog i Advent u Osijeku (Grad Osijek). Nekoliko puta je dolazilo do izmjena na 1.mjestu, razlika je čitavo vrijeme u stotinjak glasova, a koliko se kampanja zahuktala najbolje svjedoče brojke – u jednom danu oba su adventa dobila oko 4.000 novih glasova/lajkova…. Ostatak utrke na vodećoj poziciji starta Osijek, Varaždin mu ‘puše za vratom’ pa ne sumnjamo da je pred nama još jedan uzbudljiv i napet dan! – napisali su jučer na Facebook stranici s portala Gradonačelnik.hr.

Osijek je, naime, sinoć u 21:30 bio na oko 12.500 glasova, a Varaždin na 13.000. Što mi imamo od toga!? A što oni imaju od toga? Imamo šansu pokazati da smo Osijek, da volimo Osijek. A napokon ni nagrade nisu male koje je istakla Turistička zajednica Grada Osijeka.

– TZ grada Osijeka nagradit će: Jednu osobu noćenjem za dvoje u gradu Osijeku tijekom 2022. godine, tri puta po jednu osobu večerom u vrijednosti 500,00 kn u jednom od renomiranih osječkih restorana, jednu osobu dresom NK Osijeka potpisanom od strane igrača, 200 vožnji na panoramskom kotaču u siječnju 2022. godine (100 osoba x 2 vožnje) – nabrojili su iz TZ-a Grada Osijeka 105 nagrada!

– Požurite jer nagradni natječaj traje do 12.1. u ponoć, a sretne pobjednike ćemo proglasiti 14.1.2022. slučajnim odabirom. Pravila nagradnog natječaja nalaze se na službenoj stranici TZ Grada Osijeka – zaključuju iz Turističke zajednice.

Razumjevanja radi…

Osječki advent, odnosno Adventiranje u Osijeku u vodstvu je ispred drugih gradova, a u izboru najljepšeg adventa prema glasovima čitatelja Facebook stranice portala Gradonačelnik.hr. No, i drugi su ‘ubacili u petu brzinu’. Inače, prijavila su se u izbor portala Gradonačelnik.hr čak 33 grada i 4 općine, a za najljepši advent u Hrvatskoj. Osijek je jedan od njih! Portal je na svojoj Facebook stranici objavio fotografije gradova abecednim redom, a gdje možete pronaći svoje favorite i glasati. Izbor traje do 12. siječnja, a već sljedećeg dana proglasiti će najbolji. Broje se samo ‘lajkovi’ na njihovoj originalnoj objavi na Facebook stranici portala, nikako na ‘shareanim’ objavama.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)