28. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

O smrti 54-godišnjakinje: Proveden očevid na županijskoj cesti Štitar-Županja! Uhićen mladi vozač!

1 min read
Uhićen je hrvatski državljanin (2000.) te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti izazivanjem prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. i 4. Kaznenog zakona.

Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 13. siječnja 2022. provela očevid prometne nesreće na županijskoj cesti između Štitara i Županje, u kojoj je jedna osoba (1967.) smrtno stradala – navodi DORH sinoć i nastavlja…

Uhićen je hrvatski državljanin (2000.) te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog postojanja osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti izazivanjem prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 1. i 4. Kaznenog zakona.  Postoji osnova sumnje da je osumnjičeni 21-godišnjak 13. siječnja 2022. oko 00:25 sati, pod utjecajem alkohola upravljao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste broj 4218, između Štitara i Županje, te naletio na zaustavljen i osvijetljen osobni automobil, kojim je upravljala 54-godišnjakinja hrvatska državljanka i koja je smrtno stradala na mjestu nesreće. Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru naložilo je obdukciju tijela preminule osobe, a policijski službenici provode izvide radi utvrđivanja svih okolnosti događaja – zaključuje se u priopćenju.

Foto: Pixabay (ilustracija)