3. lipnja 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Čepinčanka Jelena Dokić više nije u vezi s Tinom Bikićem!

2 min read
- Poslije gotovo 19 godina, Tin i ja smo odlučili ići svatko svojim putem - napisala je u drugoj rečenici novog 'posta' Jelena Dokić.
dokić jelena

Poslije 18 i pol godina veze s Hrvatom Tinom Bikićem, zagrebačkim dečkom, s kojim joj vezu nikako nije ‘blagoslovio’ otac, a zbog kojeg je u ranoj dobi i napustila Osijek i Hrvatsku, australska i ranije srpska tenisačica, rođena Osječanka/Čepinčanka Jelena Dokić je ‘sama’, objavila je to na Instagramu, a kako kaže, nakon špekulacija poslije njezina posljednjeg ‘posta’ na društvenoj mreži.

– Poslije gotovo 19 godina, Tin i ja smo odlučili ići svatko svojim putem – napisala je u drugoj rečenici novog ‘posta’ Jelena Dokić.

– Dogode se nekada tako stvari, ljudi se razdvoje i tako je najbolje. Suzdržite se, molim Vas, negativnih komentara o nama i naših 18 i pol godina zajedno, a posebno molim one koji žele pisati gadne komentare temeljene na nacionalnosti i vjeri da to ne čine. To nema nikakve veze s tim i nikad nije imalo. Negativni komentari nikome ne pomažu, a posebno ne meni. Molim Vas da imate poštovanja i budete ljubazni. Lagala bih kad bih rekla da mi je dobro, ali ću dati sve od sebe da izliječim i procesuiram ovu bol i traumu, a ako ništa drugo, umrijet ću pokušavajući – pisala je nadalje Dokić.

– Dala sam našoj vezi svo moje srce i dušu i broila se snažno do kraja, ali nije bilo dovoljno ovaj puta. Ali se nadam da negdje ondje za mene i dalje sreća i ljubav koja me čeka. Ovo je teško. Bolujem. Izgubljena sam i sada se svode stvari na to hoću li se moći ustati iz kreveta i stavljati jednu nogu ispred druge. Naučiti ću hodati ponovno, a prije nego protrčim kada ljubav i sreća dođu, ali ću se sva dati u taj proces izliječenja. Ja sam borac i borit ću se do kraja. Moja snaga i volja da idem dalje bit će ponovno na kušnji, ali već sam uspjela i nadam se da mogu opet.

– Poštujte moju privatnost svo vrijeme. Neću komentirati neko vrijeme. Želim Tinu sve najbolje i nadam se da će naći ono za čim traga – nizala je Dokić, zahvaljujući još svima koji su uz nju, svim prijateljima, podršci i satima telefonskih poziva, danju i noću.

Podršku je u jednom od komentara poslala i Monika Seleš, također bivša tenisačica, poslavši ‘veliki zagrljaj i poruku kako Jelena ne smije zaboraviti koliko je sjajna osoba’.

Foto: Instagram (screenshot)