Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

DHMZ za sutra najavljuje – ‘žuti alarm’ zbog magle u ‘osječkoj regiji’!

1 min read
Inače, osim magle za sutra se u Slavoniji i Osijeku najavljuje hladnije jutro, oko -4 stupnja. Pa ipak, tijekom dana bit će bitno toplije.

– Vrijedi od 16.01.2022 00:00:00 do 16.01.2022 10:00:00, stupanj pripravnosti: Žuto, mjestimice smanjena vidljivost zbog magle. Vidljivost <200 metara. Budite na oprezu zbog rasprostranjene, lokalno guste magle. Moguć je izraženiji utjecaj na svakodnevne vanjske aktivnosti. Moguć je prekid rada zračnih luka te kašnjenja kao i otežano prometovanje uslijed izrazito smanjenje vidljivosti zbog čega putovanja mogu potrajati dulje od uobičajenog – najavljuje večeras na svojim mrežnim stranicama Državni hidrometeorološki zavod, pišući o ‘osječkoj regiji’, koja u njihovim odrednicama predviđa cijelu Slavoniju, svakako Osijek.

Inače, osim magle za sutra se u Slavoniji i Osijeku najavljuje hladnije jutro, oko -4 stupnja. Pa ipak, tijekom dana bit će bitno toplije.

Danju sunčano, u noći i ujutro u nizinama unutrašnjosti mjestimice magla i niski oblaci, koji se ponegdje mogu zadržati i veći dio prijepodneva. Vjetar slab. Ujutro na kopnu hladno, najniža jutarnja temperatura od -7 do 3, najviša dnevna većinom između 4 i 7 stupnjeva – prognoza je za sutra, za nedjelju.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilstracija) & Pixabay (ilustracija)