Ned. svi 22nd, 2022

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Epidemija ‘udara’: Tri osnovne škole u Osijeku ‘online’, još dvije s većinom razreda!

1 min read
Neslužbeno još doznajemo, i u OŠ Tenja jedan je prvi razred 'online', a za sva tri prva razreda nema produženog boravka.
moša osnovna škola google

UPDATE: Proširen broj škola u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji koje idu ili kreću po ‘Modelu C’. Ovdje na LINKU. Sada je to već 7 osnovnih škola i 3 srednje, kako u Osijeku, tako i u OBŽ.

Povećan broj osoba zaraženih koronavirusom u državi, svakako i u Osječko-baranjskoj županiji, odnosno u Osijeku, uzeo je danak i u osnovnim školama, kojim je Grad Osijek osnivač. Sukladno tome, Grad je danas iznio informacije o tome koliko je škola prešlo ili prelazi na ‘Model C’, odnosno ‘online’ nastavu.

U ovom trenutku ‘online’ nastava se provodi u školama Mladost, Frana Krste Frankopana, Dobriše Cesarića, za sve učenike, od 1. do 8. razreda, s tim da će se mjera u Dobriše Cesarića provoditi od sutra, od utorka, 18. siječnja. U osnovnoj školi Vladimira Becića škola je ‘online’ za sve učenike, osim 1. razreda. U osnovnoj školi Ivana Filipovića nastava je po ‘Modelu C’ za sve učenike od 5. do 8. razreda.

Neslužbeno još doznajemo, i u OŠ Tenja jedan je prvi razred ‘online’, a za sva tri prva razreda nema produženog boravka.

Foto: Google Street View (screenshot, ilustracija)