16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Poslije tableta ‘za muškost’, ulovljen i ‘dobavljač’ Belbiena! 200.000 tableta u kabini…

1 min read
...jučer je ulovljen ulazni putnik na granici, sa 200.000 komada tableta Belbien. Te su namijenjene liječenju nesanice, a njihov sastav je na popisu - droga.

Poslije ulova ‘dilera’ tableta za ‘muškost’, odnosno poboljšanje i održavanje erekcije, a prije par tjedana, u mjestu nedaleko Osijeka, kada je ‘u dim’ otišlo oko 630.000 tableta, jučer je ulovljen ulazni putnik na granici, sa 200.000 komada tableta Belbien. Te su namijenjene liječenju nesanice, a njihov sastav je na popisu – droga.

– Jučer, 27. siječnja, u kasnim noćnim satima, kao ulazni putnik u Republiku Hrvatsku na Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Batina u teretnom automobilu srpskih registarskih oznaka doputovao je 34-godišnji srpski državljanin – javlja PU OBŽ.

– U suradnji sa djelatnicima carine policijski službenici obavili su graničnu kontrolu kojom prilikom su u kabini teretnog automobila pronašli skrivene i neprijavljene dvije kartonske kutije u kojima se nalazilo ukupno 200000 komada tableta „Belbien“ koje sadrže djelatnu tvar „Zolpidem“ koja se nalazi na popisu droga.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu – zaključuje policija.

Foto: PU OBŽ