29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonija: Smrt uslijed ozljeda! Vozač viličara spustio bočnu stranu, a ispod bio radnik!

1 min read
Prema do sada prikupljenim informacijama, do nesreće je došlo prilikom rada na bočnom viličaru na način da je vozač viličara spustio lijevu bočnu stranu viličara u trenutku dok se ispod viličara nalazio djelatnik...

Zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske i inspektora zaštite na radu, proveo očevid nesreće na radu koja se dogodila 31. siječnja 2022., oko 14:00 sati, u krugu trgovačkog društva u Vrpolju – stoji u priopćenju na mrežnim stranicama DORH-a, a koje otkriva kako je jučer došlo do ozljeda i kasnije smrti radnika u slavonskom mjestu Vrpolju, nedaleko Đakova.

Prema do sada prikupljenim informacijama, do nesreće je došlo prilikom rada na bočnom viličaru na način da je vozač viličara spustio lijevu bočnu stranu viličara u trenutku dok se ispod viličara nalazio djelatnik istog društva koji je zadobio ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja – nastavlja DORH.

Provođenjem daljnjih izvida te izdavanjem naloga za obdukciju smrtno stradale muške osobe (1976.), kao i naloga za vještačenjem krvi i urina kod vozača radnog stroja i preminule osobe utvrdit će se okolnosti i uzroci ove nesreće – zaključuju.

Foto: Pixabay (ilustracija)