2. veljače 2023.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Svađu, napad, lakše ozljede i sudar u slavonskom poduzeću, policija goni prekršajno!

2 min read
Policijski službenici su 32-godišnjakinji uručili osobne podatke 49-godišnjaka, poradi eventualnog pokretanja privatne tužbe, dok su protiv oba sudionika događaja podnijeli Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - zaključuju.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje, vezano uz događaj od 25. siječnja i nesuglasica između zaposlenika. Policija je utvrdila da su 49-godišnjak i 32-godišnjakinja narušavali javni red i mir, odnosno da su došli u verbalni sukob vrijeđajući se međusobno riječima, da bi 49-godišnjak potom i tjelesno nasrnuo na 32-godišnjakinju, koja je zadobila lakše tjelesne ozljede – javlja PU BPŽ i dodaje…

Policijski službenici su 32-godišnjakinji uručili osobne podatke 49-godišnjaka, poradi eventualnog pokretanja privatne tužbe, dok su protiv oba sudionika događaja podnijeli Optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – zaključuju.

Podsjećamo…

– Prilikom obavljanja radova u prostoru trgovačkog društva u Slavonskom Brodu, dana 25. siječnja, u 8.30 sati, došlo je do udara radnog stroja kojim je upravljao 49-godišnjak u teretni automobil kojim je upravljala 32-godišnjakinja i nesuglasica između istih – počinje danas priopćenje PU BPŽ, a iza kojeg se ‘krije’ čitava ‘priča’…

– Navedeni zaposlenici su došli u verbalni sukob vrijeđajući se međusobno riječima, da bi 49-godišnjak potom i tjelesno nasrnuo na 32-godišnjakinju, koja je zatražila liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju činjenica ovog događaja, te podnošenju odgovarajućih pismena – zaključuje PU BPŽ.

Ono što policija ne govori i ne može reći, a doznaju mediji, do sukoba je došlo u brodskom komunalnom poduzeću Komunalac. Upravu je obavijestila radna jedinica o nemilom događaju, doznaje se. Također, radnica je otišla k liječniku, a radnik napustio radno mjesto. No, kako je razvidno iz priopćenja, policija zna za događaj i obavlja radnje. Tvrtka ne daje izjave, jer do završetka istrage se ne može uplesti u komentiranje slučaja, ali svakako kažu kako imaju ‘nultu toleranciju’ na sukobe.

Foto: Pixabay (ilustracija)