16. srpnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dva tijela pronađena u kući u Slavoniji! Trovanje ugljičnim monoksidom!

2 min read
Točan uzrok tragedije, svakako i više informacija o ovom tragičnom slučaju bit će poznati nakon obdukcije.
policija 2

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske su u subotu u kući u Novoj Gradiški pronašli dva beživotna tijela, doznaje se iz tamošnje policije, a koji ujedno tvrde da se radi o nesretnom slučaju, odnosno trovanju ugljičnim monoksidom.

Neslužbeno, stradali su Tihomir Kmezić (40) i njegova prijateljica Anja Boronjek (38), široj hrvatskoj javnosti poznata kao sudionica ‘reality showa’ Ljubav je na selu.

– U Novoj Gradiški, u Ulici M. Jurić Zagorke, u subotu, oko 17.30 sati, u obiteljskoj kući, pronađena su dva mrtva tijela (muškarac rođ. 1982. i žena rođ. 1984.). Pregledom mrtvih tijela nisu uočeni tragovi nasilja. Očevid je obavljen u zajedničkoj suradnji Županijskog državnog odvjetništva, policije i inspektora zaštite od požara, kojim je utvrđeno da je u vremenu od 3. do 5. veljače, uslijed neispravnosti instalacija peći na kruta goriva, došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije obiteljske kuće, trovanja i smrti dvije osobe – javlja PU BPŽ.

– Županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je 5. veljače 2022., u suradnji s policijskim službenicima PP Nova Gradiška i inspektorom od zaštite od požara, obavila očevid povodom pronalaska dva mrtva tijela u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. Očevidom je utvrđeno kako na mrtvim tijelima muškarca (1982.) i žene (1984.) nisu pronađene ozljede koje bi ukazivale na djelovanje treće osobe. Ujedno, utvrđena je neispravnost instalacija peći na kruta goriva (pelet) uslijed čega je došlo do istjecanja plina ugljičnog monoksida u prostorije kuće i potom do trovanja te smrti dvije osobe – javio je potom i DORH.

Foto: Pixabay (ilustracija)