20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Osječka glumica videom ‘raskrinkala glumački glamour’, razliku između ‘teorije i prakse’…

1 min read
Dobro, nazvali smo ju osječkom glumicom zbog niza predstava u Osijeku, no poštenije je mladu glumicu vrlo čestih angažmana i u Vinkovcima, rođenjem blizu Županje, ali i nacionalnih i inozemnih uloga, definirati - Slavonkom.

– Kako sam zamišljala da ću ići na posao VS. Kako zapravo idem… – napisala je osječka glumica Katarina Šestić na Instagramu, dijeleći video šminkanja i oblačenja, pripremanja za odlazak na posao, a kakvog ga glamuroznog zamišljaju oni koji ne poznaju dinamiku, aktivnost i ‘kaos’ u pripremama za uloge i predstave, nasuprot onome kakva zaista ide na posao, u žurbi, u jakni, ‘starkama’…

Dobro, nazvali smo ju osječkom glumicom zbog niza predstava u Osijeku, no poštenije je mladu glumicu vrlo čestih angažmana i u Vinkovcima, rođenjem blizu Županje, ali i nacionalnih i inozemnih uloga, definirati – Slavonkom.

Katarina Šestić, inače, dobitnica je nagrade s potpisom dekanice na Akademiji za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, a koju šira javnost u Osijeku i Hrvatskoj poznaje i kao mladu Mariju Krpan iz TV serije Drugo ime ljubavi.

Uz to, imali smo ju već ranije imali prilike vidjeti u brojnim ulogama u kazalištu, napose Vinkovcima, ali i Požegi.

Ona je i Crvenkapica u predstavi GK Joza Ivakić iz Vinkovaca.

Foto: Instagram (screenshot)