29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dvije vijesti iz NK Osijek: Stigao Grgić, otišao Grezda!

1 min read
Eros Grezda više nije igrač Nogometnog kluba Osijek. Bijelo-plavi i 26-godišnji ofenzivac dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji ga je s našim klubom vezao do kraja ove godine.

Još se jedan igrač vratio s posudbe u Gradski vrt. Nakon Antonija Mancea, koji je zaigrao već protiv Rijeke, povratnik je i 27-godišnji Alen Grgić koji je proteklih šest mjeseci proveo u redovima Slaven Belupa. Zanimljivo, Alen je ove sezone odigrao jednu utakmicu za NK Osijek i to baš protiv Koprivničana za koje je kasnije nastupao. Tamo je u 9 odigranih susreta u dva navrata bio strijelac, a Zoran Zekić ga je koristio na više pozicija u momčadi – javlja NK Osijek i dodaje…

Eros Grezda više nije igrač Nogometnog kluba Osijek. Bijelo-plavi i 26-godišnji ofenzivac dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji ga je s našim klubom vezao do kraja ove godine. Grezda je za Osijek odigrao točno 50 utakmica i postigao devet pogodaka uz tri asistencije. Na krilima sjajnih igara koje je pružao u kolovozu 2018. godine je realizirao transfer u Glasgow Rangers odakle se vratio među Bijelo-plave godinu i pol dana kasnije. Posljednju polusezonu odradio je na posudbi u mađarskom prvoligašu Zalaegerszegu – zaključuju iz kluba namrežnoj stranici.

Foto: OsijekExpress.com (arhiva, ilustracija)