25. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

VIDEO: Počinje nova sezona Korporativne lige u Osijeku! Krenule prijave poduzeća!

1 min read
Igraju tako kao da ne postoji sutra. Ne manjka bravura, sjajnih poteza, filigranskih dodavanja, siline i snage..., možda tek nekad malo trke potkraj utakmice.
korporativna liga

Već tri sezone na terenima Akademije Krpan&Babić održava se Korporativna liga uz Ožujsko. Svake godine se prijavi i više od 12 ekipa, a potom četvrtkom međusobno razigravaju po kolima do konačnog pobjednika u jesen.

Temeljna ideja lige je sport i rekreacija u funkciji ‘team buildinga’, razvijanja zajedništva i osjećaja pripadnosti među članovima tima/tvrtke, dok je sam rezultat u drugom planu.

Ha-ha…

Igraju tako kao da ne postoji sutra. Ne manjka bravura, sjajnih poteza, filigranskih dodavanja, siline i snage…, možda tek nekad malo trke potkraj utakmice.

Koncept je uspješno prepoznat i potvrđen od strane svih sudionika koji kontinuirano sudjeluju u svim dosadašnjim sezonama.

– Ukoliko unutar vaše tvrtke imate mogućnost sastavljanja momčadi, te Korporativnu ligu prepoznajete kao korisnu i za vaš tim bilo bi nam drago da se uključite u novu sezonu – pozivaju iz organizacije da im se jave porukom na broj mobitela 098 489 973

Nova sezona počinje u dugoj polovici ožujka. Prvi dio kreće od 20.03. i traje do 15.06., a drugi dio od 25.08. do 31.10.

Inače, sudjeluju momčadi poput Mlinara, HEP-a, Privredne banke, Zagrebačke banke, Vodovoda…

Foto: OsijekExpress.com (arhiva)