29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Slavonac retrovizorom ‘odbio’ ruku pješakinji i otišao, a ona teško ozlijeđena ostala na tlu!

1 min read
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, odmah su započeli tragati za počiniteljem prometne nesreće, kojega su ubrzo i pronašli, te uhitili.

Dana 19. veljače, oko 17 sati, u Baćin dolu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a vozač koji je prouzrokovao prometnu nesreću je napustio mjesto događaja – javlja policija i nastavlja…

Naime, nepoznati vozač je upravljajući automobilom desnim vanjskim ogledalom udario u ruku 58-godišnje pješakinje koja se kretala uz desni rub kolnika, a koja je nakon udara pala na tlo. Vozač je potom napustio mjesto događaja.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 58-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, odmah su započeli tragati za počiniteljem prometne nesreće, kojega su ubrzo i pronašli, te uhitili.

Dana 21. veljače, dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osobnim automobilom upravljao 68-godišnjak i napustio mjesto događaja, ne pruživši pomoć osobi u opasnosti koju je sam prouzrokovao, iako je to mogao učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga.

Policijski službenici protiv 68-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći – zaključuju iz policije.

Foto: Pexels (ilustracija)