29. ožujka 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

Dokkica: Podržite razvoj novog centra za djecu s teškoćama u razvoju u Osijeku

2 min read
A kako ih možete podržati? Donacijom financijskih sredstava, opremom za senzornu sobu za terapijski rad s djecom, donacijom službenog vozila za mobilni tim koji će provoditi terapijski rad i u domu djeteta ili na neki drugi način koji odgovara Vašim mogućnostima.

– U tijeku je kampanja Dječjeg kreativnog centra Dokkica pod nazivom Jako jako bitno kojom želimo prikupiti donacije za razvoj Integrativnog centra za savjetovanje i podršku u sklopu kojeg ćemo pružati i razvijati usluge za djecu s teškoćama u razvoju i njihove obitelji – javljaju iz Dokkice na svojim mrežnim stranicama i pozivaju za pomoć…

– Jako, Jako bitno je na vrijeme pružiti stručnu podršku djeci s teškoćama u razvoju, ali i njihovim obiteljima, kao i stvoriti jedinstveni centar u kojem će obitelji djece s teškoćama u razvoju imati sigurni oslonac – dodaju, pojašnjavajući…

– Terapijski rad s djecom s različitim razvojnim teškoćama i usluge senzorne integracije uz psihosocijalnu podršku cijeloj obitelji bit će u fokusu rada prvog ovakvog centra u regiji. Naša je vizija stvoriti centar koji će pružati specijalizirane terapijske usluge i psihosocijalnu podršku djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima, za koji smo dosad osigurali četiri stručnjaka sa završenom certificiranom američkom edukacijom u području senzorne integracije i prostor za pokretanje usluga – zaključuju iz Dokkice.

A kako ih možete podržati? Donacijom financijskih sredstava, opremom za senzornu sobu za terapijski rad s djecom,
donacijom službenog vozila za mobilni tim koji će provoditi terapijski rad i u domu djeteta ili na neki drugi način koji odgovara Vašim mogućnostima.

Sve druge informacije potražite na mrežnoj stranici Dokkice.

Foto: Youtube (screenshot)