20. travnja 2024.

Osijek Express

Vijesti iz Osijeka – Ili dobre ili loše ;)

NK Osijek sutra priprema spektakl, ali sadržaj događaja drži se u maksimalnoj tajnosti!

1 min read
Na izravan upit klubu o sadržaju događaja, rekli su samo kako po tom pitanju ostaju - 'zakopčani do grla'. Na utakmici će biti pun stadion, što valja shvatiti uvjetno, jer riječ je o puno kapacitetu od 40% tribina, što dozvoljavaju epidemiološke mjere.

Onih oko 6.800 sretnika, koji su stigli do ulaznica utakmice Osijeka i Dinama, sutra u 18 sati na stadionu čeka, najavljuju nevoljko iz kluba na upit, jer riječ je o iznenađenju, istinski spektakl glazbeno-scenskog karaktera.

Pa ipak, doznaje se kako će NK Osijek sutra podom 75. godina kluba i 1.000. utakmice u Prvoj HNL upriličiti iznenađenje za posjetitelje Gradskog vrta. To će se dogoditi u dva navrata, malo prije početka utakmice, svakako između dva poluvremena, a iz kluba očekuju i izvjesnu navijačku koreografiju koja će dodatno uveličati spektakl.

Na izravan upit klubu o sadržaju događaja, rekli su samo kako po tom pitanju ostaju – ‘zakopčani do grla’. Na utakmici će biti pun stadion, što valja shvatiti uvjetno, jer riječ je o puno kapacitetu od 40% tribina, što dozvoljavaju epidemiološke mjere.

Inače, Osijek sutra u 18 sati u Gradskom vrtu igra protiv Dinama, utakmica može usmjeriti ‘bijelo-plave’ prema osvajaju titule i izbijanju na čelo ljestvice. K tome, igra se, ponavljamo, tisućita utakmica Osijeka u Prvoj HNL, slavi 75. rođendan NK Osijek. Podsjećamo, Nenad Bjelica će u ovoj utakmici biti trener, a u prvoj u HNL-u ’92. bio je član prve postave.

Foto: NK Osijek (screenshot, arhiva, ilustracija)